Aptitude Test Paper of CABIN CREW With Solutions

Jan 5 • Notes • 51107 Views • 61 Comments on Aptitude Test Paper of CABIN CREW With Solutions

1. A train overtakes two persons who are walking in the same direction in which the train is going, at the rate of 2 kmph and 4 kmph and passes them completely in 9 and 10 seconds respectively. The length of the train is:
A. 45 m     B. 50 m     C. 54 m     D. 72 m
Answer: Option B

2. At present, the ratio between the ages of Arun and Deepak is 4 : 3. After 6 years, Arun’s age will be 26 years. What is the age of Deepak at present ?
A. 12 years    B. 15 years      C. 19 and half     D. 21 years
Answer: Option B

3. Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, … What number should come next?
A. 7     B. 10     C. 12     D. 54
Answer: Option B

4. On weekends, Mr. Sanchez spends many hours working in his vegetable and flower gardens. Mrs. Sanchez spends her free time reading and listening to classical music. Both Mr. Sanchez and Mrs. Sanchez like to cook.
A. Mr. Sanchez enjoys planting and growing vegetables.
B. Mr. Sanchez does not like classical music.
C. Mrs. Sanchez cooks the vegetables that Mr. Sanchez grows.
D. Mrs. Sanchez enjoys reading nineteenth century novels.
Answer: Option A

5. ENORMOUS
A. Soft     B. Average
C. Tiny     D. Weak
Answer: Option C

6. RELINQUISH
A. Abdicate     B. Renounce
C. Possess     D. Deny
Answer: Option C

7. 1. Left
2. the
3. house
4. he
5. suddenly
A. 12435     B. 21354
C. 45123     D. 52341
Answer: Option C

I felt the wall of the tunnel shiver. The master alarm squealed through my earphones. Almost simultaneously, Jack yelled down to me that there was a warning light on. Fleeting but spectacular sights snapped into ans out of view, the snow, the shower of debris, the moon, looming close and big, the dazzling sunshine for once unfiltered by layers of air. The last twelve hours before re-entry were particular bone-chilling. During this period, I had to go up in to command module. Even after the fiery re-entry splashing down in 81o water in south pacific, we could still see our frosty breath inside the command module.


8. The word ‘Command Module’ used twice in the given passage indicates perhaps that it deals with
A. an alarming journey     B. a commanding situation
C. journey into outer space     D. a frightful battle
Answer: Option C

9. Which one of the following reasons would one consider as more as possible for the warning lights to be on?
A. There was a shower of debris.
B. Jack was yelling.
C. A catastrophe was imminent.
D. The moon was looming close and big.
Answer: Option C

10. DIVA:OPERA
A. producer:theatre     B. director:drama
C. conductor:bus     D. thespian:play
Answer: Option D

11. MALICIOUS
A. Kind     B.Boastfu
C. Generous     D. Indifferent
Answer: Option A

12. 1. I
2. immediately
3. salary
4. my
5. want
A. 43152 B. 15432
C. 25143 D. 42351
Answer: Option B

13. VENT
A. Opening     B. Stodge
C. End     D. Past tense of go
Answer: Option A

14. Vincent has a paper route. Each morning, he delivers 37 newspapers to customers in his neighborhood. It takes Vincent 50 minutes to deliver all the papers. If Vincent is sick or has other plans, his friend Thomas, who lives on the same street, will sometimes deliver the papers for him.
A. Vincent and Thomas live in the same neighborhood.
B. It takes Thomas more than 50 minutes to deliver the papers.
C. It is dark outside when Vincent begins his deliveries.
D. Thomas would like to have his own paper route.
Answer: Option A

15. CANNY
A. Obstinate     B. Handsome
C. Clever     D. Stout
Answer: Option C

16. Two, trains, one from Howrah to Patna and the other from Patna to Howrah, start simultaneously. After they meet, the trains reach their destinations after 9 hours and 16 hours respectively. The ratio of their speeds is:
A. 2 : 3     B. 4 : 3
C. 6 : 7     D. 9 : 16
Answer: Option B

17. A can lay railway track between two given stations in 16 days and B can do the same job in 12 days. With help of C, they did the job in 4 days only. Then, C alone can do the job in:
A. 9*(1/5)
B. 9*(2/5)
C. 9*(3/5)
D. 10
Answer: Option C

18. Tim’s commute never bothered him because there were always seats available on the train and he was able to spend his 40 minutes comfortably reading the newspaper or catching up on paperwork. Ever since the train schedule changed, the train has been extremely crowded, and by the time the doors open at his station, there isn’t a seat to be found.
A. Tim would be better off taking the bus to work.
B. Tim’s commute is less comfortable since the train schedule changed.
C. Many commuters will complain about the new train schedule.
D. Tim will likely look for a new job closer to home.
Answer: Option B

19. HARBINGER
A. Messenger     B. Steward
C. Forerunner     D. Pilot
Answer: Option C

19. Tickets numbered 1 to 20 are mixed up and then a ticket is drawn at random. What is the prbability that the ticket drawn has a number which is a multiple of 3 or 5?
A. 1/5
B. 2/5
C. 8/15
D. 9/20
Answer: Option D

20. Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, … What number should come next?
A. 12     B.15
C. 27     D.54
Answer: Option B

Download the PDF from here:
Aptitude Test Paper of CABIN CREW With Solutions

Tell us Your Queries, Suggestions and Feedback

Your email address will not be published.

61 Responses to Aptitude Test Paper of CABIN CREW With Solutions

  1. Komal Gedam says:
  2. bamlak says:

    degree

  3. bamlak says:
  4. Sheillah says:

    Degree

  5. Anonymous says:
  6. KUNAL KASHYAP says:

    hello

  7. KUNAL KASHYAP says:

    hello

  8. KUNAL KASHYAP says:

    hello

  9. KUNAL KASHYAP says:
  10. KUNAL KASHYAP says:
  11. Anisha verma says:

    12th

  12. Anisha verma says:

    12th

  13. faith says:
  14. rakhi singh says:

    b.a. complete

  15. Hilina says:
  16. Rohit kumar rastogi says:

    10th pass

  17. Rohit kumar rastogi says:

    10th pass

  18. kamran zidi says:

    emirates writing listing speaking test

  19. kamran zidi says:

    emirates writing listing speaking test

  20. kamran zidi says:

    emirates writing listing speaking test

  21. Murali Krishna Nakka says:
  22. Murali Krishna Nakka says:
  23. bernard says:

    2240

  24. bernard says:
  25. halefom weldekiros says:

    civil engineer

  26. Khayrul says:
  27. Ama Agyei says:

    degree

  28. Ama Agyei says:
  29. destaw anteneh says:
  30. destaw anteneh says:
  31. Muskan Rastogi says:

    10 pass

  32. afjal hussain says:

    H.S 2nd year

  33. Anonymous says:
  34. Anonymous says:
  35. Mary kaupa says:

    Pilot

  36. Anonymous says:
  37. meem says:

    BBA

  38. Sam says:

    Aptitude Test

  39. Sam says:
  40. Abhishek kumar says:

    cabin crew slection

  41. kiros hagos says:

    Enter your any educational query or doubt physics

  42. kiros hagos says:

    Enter your any educational query or doubt physics

  43. Anonymous says:

    Degree

  44. Milka says:
  45. praveena says:

    aptitude test for airlines online test

  46. samiksha says:
  47. Pann Wuttyi Thein says:

    First year English major

  48. Anonymous says:
  49. Tukai says:

    I am completed HS

  50. Tukai says:

    I am completed HS

  51. melat says:
  52. Kirubel Akele says:

    I am graduated in mechanical engineering in 2017, from Arba Minch University.

  53. senait Getachew says:

    Enter your any educational query or doubtuniversity

  54. Raj Kumar says:

    S/ O, sh. Kanshi Ram Village, Ratoli P/ O upper Bhambla Teh, Sarkaghat Distt, Mandi ( Himachal Pradesh) pin no , 175004

  55. Guta Duresa Medeksa says:

    I have degree by mathematics. I’m graduate from dilla university 2009E.C.

  56. abhishek anand says:

    I just want to know about what type of questions they will ask in airline crue written exam

  57. Leonnie says:

    Completed a 6 months travel and tourism course, unable to pursue a flight attendant career due to high demand of the particular job

  58. SHAHRUKH PATEL says:

    WANT SAMPLE PAPERS OF CABIN CREW ( AIR INDIA ) WITH SOLUCTIONS

  59. Jay Mehta says:

    I want to work for airlines (ground staff or cabin crew)

  60. Ashutosh says:

    what will be the subjects that willl be asked in cabin crue written test examination.

  61. hemalatha says:

    which position is suitable in aviation for electronics and communication engineering (b.tech)

« »