HUAWEI Placement Paper with Answers

Jan 5 • Placement • 6578 Views • 4 Comments on HUAWEI Placement Paper with Answers

Huawei Placement Paper with Answers

HAUWEI Placement Papers

HAUWEI Placement Papers with Answers

1. The distance b/w 2 places is 1000 miles and a man has a camel which eats an apple/mile. He has 3000 apples and wants to transport from one to another. Camel can take 1000 apples at a time. When reaching the destination how many apples will be with him?
Ans : 2001

2. How many 3-digit numbers will be there which are divisible by 19?
Ans : 47

3. How many 3-digit numbers with atleast one 5 in their digits?
Ans : 252

4. Find the next term 0, 6, 24, 120, –
Ans: 210; each term is obtained by adding multiples of 6 with series 1,3,6,10,15

5. There are 12 pearls. One of them is either light or heavy than others. There is a weighing pan. How many trials are needed to find the exceptional one?
Ans : 3 trials

6. There is a work which can be completed by A with 12 days and B by 18 days. A and B works together for 3 days and B left. After that how many days for A to complete the work?
Ans:7 days

7. 1992 Feb have 5 Sundays. In which year, the month Feb have 5 Sundays next?
Ans: 1996

8. There are 2 pots each filled with water and milk respectively. Some amount of milk is poured into water pot and then the some amount of mixture in water pot is poured into milk pot. which is true?
a. the amount of milk in water pot is greater than the amount of water in milk pot.
b. the amount of milk in water pot is less than the amount of water in milk pot.
c. the amount of water in milk pot is same as that of amount of milk in water pot.
d. cannot be determined.
Ans:C

9. In a party there are women and cats. There are 18 heads and 72 legs altogether. How many women and cats?
Ans : 18 cats and 0 woman.

10. The sum of 25 consecutive integers (including negative, positive and zero) is divisible by
a. 5
b. 10
c. 25
Ans: a

11. The headquarters of Huawei is at
a. Honkong
b. Shenzan
c. Shanghai
d. Beijing
Ans : c. Shenzan

12.  In olden times man used to avoid attacks of Dinosour
a. using fire
b. Climbing the tree
c. Using weapons
d. None of the above
Ans : d

13. There is a population of N numbers and each person in the population shake hands with every other person. Which is true?
a. If N is even, even no of shakehands
b. if N is even, odd no of shakehands
c. if N is odd, even no of shakehands
d. if N is odd, odd no of shakehands
Ans : a & b

14. Which is true?
out of 4 options ans is “& operator cannot be applied to register variables”

15. How many additions are done in this program
for(i=0;i<31;i++)
for(j=0;j<31;j++)
for(k=0;k<31;k++)
d=d+1;

16. i=6720,j=4;
for(;i%j==0;){
i=i/j;
;

j=j+1;
}

print i;
what is the output?
Ans : 1

17. what is a bit=field?
Ans :

18. Storage class defines
a.scope
b.scope and permeance
c.permeance
d. None of these
Ans : b. scope and permeance

18. main(){
int x=0;
fun(x);
print x;
}
fun(int x){
x=x+1;
print x;
}
what is the output?
Ans : 1
0

19. main(){
int x=5,y=7,z;
>z = x++ + y++;
printf(“%d\n”,z);
z = ++x + ++y;
printf(“%d\n”,z);
}
What is the output?
Ans : 12
16

20. main{
int i=1;
{
int i=2;
print i;
i=i+1;
}
print i;
}
what is the output.
Ans : 2
1

Huawei Placement Paper with Answers

Tell us Your Queries, Suggestions and Feedback

Your email address will not be published.

4 Responses to HUAWEI Placement Paper with Answers

  1. priyanka k says:

    what is servlet

  2. priyanka k says:

    what is servlet

  3. priyanka k says:

    what is servlet

  4. aparna says:

    i need the topics given written test by huawei technologies for both c and aptitude

« »