PLACEMENT PAPERS FOR AIRCEL

Jan 5 • General • 2232 Views • 3 Comments on PLACEMENT PAPERS FOR AIRCEL

PLACEMENT PAPERS FOR AIRCEL

 1. A company contracts to paint 3 houses. Mr.Brown can paint a house in 6 days while Mr.Black would take 8 days and Mr.Blue 12 days. After 8 days Mr.Brown goes on vacation and Mr. Black begins to work for a period of 6 days. How many days will it take Mr.Blue to complete the contract?

A. 7    B. 8    C. 11    D. 12

Ans. C

2. If 9x-3y=12 and 3x-5y=7 then 6x-2y = ?

A.-5    B. 4    C. 2    D. 8

Ans. D

3.If C and F are moved to the new office, how many combinations are possible

A.1    B.2    C.3    D.4

Ans. A

4.Under the guidelines developed, which of the following must go to the new office

A. B    B. D    C .E    D. G

Ans. A

5. What will come in place of the question mark (?) in the following series based on their positions in the English alphabet?
DGH JMN ? VYZ
1) PRS
2) QST
3) OQR
4) ORS
5) None of these

Ans:- 5

6. How many mashes are there in 1 square meter of wire gauge if each mesh is 8mm long and 5mm wide ?
(A) 2500
(B) 25000
(C) 250
(D) 250000

7. Two trains move in the same direction at 50 kmph and 32 kmph respectively. A man in the slower train observes the 15 seconds elapse before the faster train completely passes by him.
What is the length of faster train ?
(A) 100m
(B) 75m
(C) 120m
(D) 50m

8.To 15 lts of water containing 20% alcohol, we add 5 lts of pure water. What is % alcohol.

(Ans : 15% )

9. In the following number series how many 4’s are there which are immediately preceded by a pair of numbers whose product is more than the product of the pair of numbers immediately following 4?

5 3 4 6 4 8 9 4 7 6 4 5 7 4 8 44 8 0 2 3 4 3 1 4 7 2
1) 4
2) 5
3) 6
4) 2
5) None of these

Ans:- 2

10. For a 13-bit DAC the MSB resistance is 2kohms. What is the LSB resistance ?

Ans. 2kohms * 2 12

Tell us Your Queries, Suggestions and Feedback

Your email address will not be published.

3 Responses to PLACEMENT PAPERS FOR AIRCEL

  1. patlakshi says:

    Aircel needs no introduction. It is one of the most leading communication company. If you wanna make this as your career go through the details and make your career a bright and a shiny one.

  2. Shilpa Ranjan says:

    Aircel is a of one the emerging company in the field of communication.Simply go through the article and take the advantage. prepare accordingly !!!

  3. Peenal Desai says:

    Aircel is one of the “developing telecommunication service provider” . which is on the right way to establish itself in a telecommunication market , this placement papers will guide you to be a part of this succesfull journey so GO for it.

« »